arrow_drop_up arrow_drop_down

VIP dag

Wil jij mijn volledige tijd, aandacht, kennis en expertise voor jou alleen?

Wil jij graag als VIP behandeld worden?

Je bent een coach of trainer en wilt je eigen online training gemaakt, gepromoot en te koop aangeboden hebben. Je beschikt momenteel niet over de kennis en expertise om dat te doen, of loopt vast met de systemen. Je wil dit wel graag zelf leren, maar niet via een online training.


Ik kom je graag een volledige dag trainen op een door jou gekozen locatie. Je krijgt hiermee 1 dag mijn volledige tijd, aandacht en expertise voor jou alleen. 

10+ jaar

Ervaring met online business en marketing.

20+ jaar

Ervaring op het gebied van automatisering.

100+ ondernemers

Geholpen met online training/community.

Dit is waar ik je in kan gaan trainen

Inrichten online leeromgeving (eLearning)

Je hebt Huddle aangeschaft en wil graag weten hoe je dit op de juiste manier in kan richten, maar je wil het wiel niet opnieuw uit hoeven te vinden. Ik vertel je er graag alles over en help je graag op weg met je trainingen, lessen, online community en overige functionaliteiten.

Inrichten betaalsysteem

Je hebt Plug&Pay aangeschaft en wil graag weten hoe je dit systeem op de juiste manier in kan richten, maar je wil het wiel niet opnieuw uit hoeven te vinden. Ik vertel je er graag alles over en help je graag op weg met je producten en betaalpagina's.

Inrichten e-mailsysteem (autoresponder)

Je hebt MailBlue (of ActiveCampaign) aangeschaft en wil graag weten hoe je dit systeem op de juiste manier in kan richten, maar je wil het wiel niet opnieuw uit hoeven te vinden. Ik vertel je er graag alles over en help je graag op weg met je lijsten en automatische e-mails.

Koppelen met website

Uiteraard wil je jouw online training promoten en verkopen via je website. Hiervoor moet een goede verkooppagina gemaakt worden en moet het betaalsysteem gekoppeld worden. Ik leg je graag uit hoe dit werkt en laat het je graag zien in de praktijk.

Connecting your dots

Zo al met al heb je met nogal veel systemen en processen te maken. Je wilt uiteraard dat hier alles (op z'n minst zoveel als technisch mogelijk) aan elkaar wordt gekoppeld en geautomatiseerd verloopt. Ik vertel je graag over de mogelijkheden en help je graag zoveel mogelijk op weg.

Dit krijg je er sowieso gratis en voor niks bij

Onbeperkt advies

Ik sta altijd klaar om al je vragen te beantwoorden als het gaat om het samenstellen en maken van je online training.

Online marketing support

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing en verkoop kan ik je ook helpen bij de promotie en verkoop.

Een helpende hand

Als klant kun je verwachten dat ik altijd voor je klaar sta om je verder te helpen. En hier gaat heus niet direct een factuur voor de deur uit!

Een aantal tevreden klanten

Joris heeft mij enorm geholpen bij het maken, promoten en verkopen van mijn Online Podcast Training. Dit heeft mij veel tijd, energie en moeite bespaart. Het resultaat is een super succesvolle online training waarvan de promotie en verkoop voor een groot deel geheel geautomatiseerd verloopt. Thanx Joris!
Thijs Lindhout - 100% Inspiratie Show
Het werken met Joris is een verademing. Een idee hebben voor een e-learning is één, maar er voor zorgen dat mensen probleemloos de weg daar naar toe vinden, naadloos kunnen betalen, automatisch een rekening ontvangen, toegelaten worden tot een aantrekkelijke e-learning omgeving, ondersteuning hierbij krijgen en vanzelf opvolgmails krijgen, daar heb je toch echt iemand voor nodig die exact weet wat werkt en wat niet. Wij zijn blij dat we Joris gevonden hebben.
Berrie Gerrits - Eigenaar LerendBrein
Binnen onze organisatie ben ik bezig een online leeromgeving te bouwen. Deze kennis academie moet ervoor zorgen dat onze franchisenemers en docenten snel en makkelijk van nieuwe kennis worden voorzien. Al snel kwam we bij Huddle uit, wat aan al onze wensen voldoet voor waar een online leeromgeving / online community aan zou moeten voldoen. We hadden echter niet de technische kennis en ervaring om het direct vanaf de start zelf goed in te richten, dus hebben we Joris gevraagd ons hierbij te helpen. We zijn heel blij met de hulp en ondersteuning die Joris ons hierbij heeft gegeven. Hij is duidelijk en geduldig. Hij staat altijd voor ons klaar en helpt ons snel verder als we vastlopen. Super!

Kirsten van der Schoot - Monkey Moves

Ben je er klaar voor om door mij in de watten te worden gelegd?

Hoe lijkt het je als ik je train in het maken, promoten en verkopen van je online training?


Dat we alle systemen doornemen en zoveel mogelijk automatiseren?!

Dat jij niet alles alleen hoeft uit te zoeken?


Laat het me weten en we plannen een dag!

BONUSSEN!

Als VIP klant, krijg je ook onbeperkt toegang tot mijn online leeromgeving waar je mijn online trainingen en online community vindt. Hier kun je waardevolle en relevante informatie terugvinden en connecten met andere coaches en trainers die VIP klant zijn, mijn Onbezorgd Online programma of online training hebben gevolgd.

Je loopt geen enkel risico!

Mocht je om wat voor reden dan ook spijt krijgen van deze investering, dan kun je deze tot de dag voor de VIP dag annuleren. Uiteraard zonder gedoe.

Op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven?

Check dan mijn online trainingen, mijn Onbezorgd Online dienst of technische hulp.

Je mag uiteraard ook altijd contact met me opnemen! Klik hier voor contact.