arrow_drop_up arrow_drop_down
27 april 2020 

Je eigen stappenplan en opbouw online training, cursus of programma

Een online training, cursus of programma is meer dan alleen informatie delen. Het is heel belangrijk dat je jouw klant / de persoon die je online training volgt, aan het handje neemt zodat deze het gewenste resultaat / de gewenste transformatie gaat behalen.

Dit doe je door te starten met een uitgebreid stappenplan en je online training, cursus of programma zo op te bouwen dat dit stappenplan gevolgd kan worden.

In onderstaande video leg ik hier meer over uit.

De opbouw van je training

Wat in een eerder video ook al is besproken; maak het niet onnodig moeilijk! Een goede training kan prima bestaan uit een aantal lessen die vervolgens bestaan uit wat tekst, een video en een afbeelding. Meer is er (zeker niet in het begin) nodig!

In onderstaande video leg ik hier meer over uit.

Samengevat

Maak een duidelijk stappenplan waarin je jouw klant van A tot Z naar het antwoord op zijn/haar vraag of oplossing voor zijn/haar probleem helpt. Maak de lessen niet onnodig moeilijk (zeker niet in het begin). Keep in mind dat het belangrijkste is dat je online / live gaat.

Over de schrijver
Ik help coaches en trainers bij het maken, promoten en verkopen van een online training (cursus, programma) voor meer impact, passief inkomen en vrijheid. Dit doe ik enerzijds via gratis eBooks en online trainingen / online community en anderzijds door persoonlijke coaching / training of volledige ontzorging.
Wil jij ook leren hoe je je eigen online training, cursus of programma kan maken, promoten en verkopen?