arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Marketing voor meer Impact

Meer zichtbaarheid, websitebezoekers en opdrachten voor je impact onderneming.

Meer info of offerte?

Meer zichtbaarheid

De wereld moet wel weten dat je bestaat, anders kun je geen impact maken, krijg je geen websitebezoekers en geen leads / klanten.

Via online marketing strategieën kun je aan je (naams)bekendheid werken.

Meer websitebezoekers

Om online leads en opdrachten te krijgen, zullen er eerst bezoekers naar je website moeten komen. Via een Google vriendelijke website en de juiste online marketing strategieën, kun je betaald en onbetaald websitebezoekers krijgen.

Meer leads en opdrachten

Als er eenmaal bezoekers naar je website komen, is het de kunst deze om te zetten naar een lead of een klant. Bezoekers komen namelijk niet zomaar terug, dus je wilt dit moment gebruiken om leads te verzamelen.

10+ jaar

Ervaring met online business en marketing.

20+ jaar

Ervaring op het gebied van automatisering.

100+ ondernemers

Geholpen met online marketing / services.

Kennismaken en strategie

Alles begint met kennismaken. Vanuit daar kunnen we samen kijken naar je huidige situatie en kunnen we bespreken waar er kansen liggen en welke strategieën je zou kunnen volgen.

Een persoonlijk plan

Iedere ondernemer, bedrijf of organisatie is anders en heeft andere wensen en ideeën. We stellen samen een op maat gemaakt plan op en bespreken wie wat uit gaat voeren.

Monitoren en bijsturen

Online marketing en online services zijn meestal geen eenmalige acties, maar vereisen monitoring en bijsturing. We bespreken graag de mogelijkheden en kansen met je. 
Na het samenbrengen van De CO2 Adviseurs en MVO Consultants tot De Duurzame Adviseurs in 2009, zochten we hulp om onze online naamsbekendheid te vergroten, meer website bezoekers te krijgen en onze mailinglijst op te bouwen met kwalitatief goede leads. We gingen hierbij de samenwerking aan met  Impact Ondernemers en zien sindsdien steeds meer groei in de resultaten.

Nick van Moerkerk - De Duurzame Adviseurs

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vergroot je impact. Online.

Laat ons je helpen. Start vandaag nog!