arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Community voor meer Impact

Breng je doelgroep en/of klanten samen in een eigen online community platform.

Meer info of offerte?

Deel kennis

Plaats digitale content zoals eBooks, video's, audiobestanden en (pdf) bijlagen in je eigen ledensite en deel je kennis en expertise.

Verbind gelijkgestemden

Combineer een traditioneel forum met een modern social media platform tot een ideale totaaloplossing voor jouw online community.

Inspireer anderen

Om nog meer impact te kunnen maken, wil je anderen inspireren. Dit kan het beste door je community op 1 plek samen te brengen.

10+ jaar

Ervaring met online business en marketing.

20+ jaar

Ervaring op het gebied van automatisering.

100+ ondernemers

Geholpen met online marketing / services.

Volledig ontzorgd

We werken voor het delen van kennis, het verbinden van gelijkgestemden en het inspireren van anderen met een kant-en-klaar online eLearning en community platform. Je hoeft zelf alleen de informatie aan te leveren en wij zetten alles online.

Voor een vast bedrag per maand.

Volledig in eigen huisstijl

Iedere ondernemer, bedrijf of organisatie is anders en heeft andere wensen, ideeën en huisstijl. Wij zetten het online eLearning en community platform volledig naar wens en in de eigen huisstijl op. Uiteraard inclusief het online zetten van alle content en het integreren in de bestaande workflows.

Google- en mobiel vriendelijk

Het online eLearning en community platform waar Impact Ondernemers mee werkt, kan openbaar of besloten worden gemaakt en is (indien openbaar) Google vriendelijk en (in alle gevallen) mobiel vriendelijk, snel, veilig en zeer makkelijk in gebruik en eventueel eigen beheer. 

Na jarenlang gewerkt te hebben met een op maat gemaakt online ledensysteem, dat eigenlijk nooit echt heeft aangesloten bij onze wensen, hebben we Joris gevraagd een andere oplossing te zoeken. Het resultaat is een super makkelijke en overzichtelijke online ledenomgeving.

We zijn heel blij dat we Joris hebben ingeschakeld waardoor we deze mooie resultaten hebben mogen behalen.

Anne-Christien Vrieling - Nederland CO2 Neutraal

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vergroot je impact. Online.

Laat ons je helpen. Start vandaag nog!