arrow_drop_up arrow_drop_down

Jouw training, cursus, programma online zonder gedoe?

Laat mij de systemen voor je inrichten, optimaliseren en automatiseren.

Bespaar tijd

 Misschien wil jij je tijd liever aan je eigen business (of iets anders) besteden. Je kunt je tijd tenslotte maar 1x besteden.

De beste systemen

Zelf systemen bij elkaar zoeken, optimaliseren, testen, aan elkaar koppelen kan slopend zijn. Ik heb dit al uitgezocht.

Voorkom handwerk

Handmatig facturen versturen, accounts aanmaken, toegang regelen?! Nee natuurlijk niet. Dat gaan we automatiseren.

Geen tijd, zin, expertise om het zelf te doen?

Je bent een coach of trainer en wilt je eigen online training gemaakt, gepromoot en te koop aangeboden hebben, maar je wilt hier zelf zo min mogelijk tijd en energie aan besteden?! Ik snap je helemaal! Je hebt wel wat beters te doen toch ;-) 


Ik kan je hierbij volledig ontzorgen. Het enige dat jij hoeft aan te leveren is de "content" voor in de training, ik regel verder alles voor je. 

10+ jaar

Ervaring met online business en marketing.

20+ jaar

Ervaring op het gebied van automatisering.

100+ ondernemers

Geholpen met online training/community.

Dit is wat ik voor jou uit handen ga nemen

Inrichten online leeromgeving (eLearning)

Het enige dat jij hoeft te doen, is het systeem aan te schaffen en de content samen te stellen. Ik zorg er daarna voor dat het systeem volledig wordt ingericht en dat jouw training erin komt. Uiteraard zoveel mogelijk in eigen huisstijl en goed beveiligd.

Inrichten betaalsysteem

Het enige dat jij hoeft te doen, is het systeem aan te schaffen. Ik zorg er daarna voor dat het systeem volledig wordt ingericht en dat de juiste betaalpagina's worden aangemaakt.

Inrichten e-mailsysteem (autoresponder)

Het enige dat jij hoeft te doen, is het systeem aan te schaffen. Ik zorg er daarna voor dat het systeem volledig wordt ingericht en dat je leads en klanten de juiste opvolgmails gaan ontvangen.

Koppelen met website

Uiteraard wil je jouw online training promoten en verkopen via je website. Hiervoor moet een goede verkooppagina gemaakt worden en moet het betaalsysteem gekoppeld worden. Dit neem ik ook voor je uit handen.

Connecting your dots

Zo al met al heb je met nogal veel systemen en processen te maken. Je wilt uiteraard dat hier alles (op z'n minst zoveel als technisch mogelijk) aan elkaar wordt gekoppeld en geautomatiseerd verloopt. Dit regel ik uiteraard ook voor je.

Dit krijg je er sowieso gratis en voor niks bij

Onbeperkt advies

Ik sta altijd klaar om al je vragen te beantwoorden als het gaat om het samenstellen en maken van je online training.

Online marketing support

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing en verkoop kan ik je ook helpen bij de promotie en verkoop.

Een helpende hand

Als klant kun je verwachten dat ik altijd voor je klaar sta om je verder te helpen. En hier gaat heus niet direct een factuur voor de deur uit!

Een aantal tevreden klanten

Joris heeft mij enorm geholpen bij het maken, promoten en verkopen van mijn Online Podcast Training. Dit heeft mij veel tijd, energie en moeite bespaart. Het resultaat is een super succesvolle online training waarvan de promotie en verkoop voor een groot deel geheel geautomatiseerd verloopt. Thanx Joris!
Thijs Lindhout - 100% Inspiratie Show
Het werken met Joris is een verademing. Een idee hebben voor een e-learning is één, maar er voor zorgen dat mensen probleemloos de weg daar naar toe vinden, naadloos kunnen betalen, automatisch een rekening ontvangen, toegelaten worden tot een aantrekkelijke e-learning omgeving, ondersteuning hierbij krijgen en vanzelf opvolgmails krijgen, daar heb je toch echt iemand voor nodig die exact weet wat werkt en wat niet. Wij zijn blij dat we Joris gevonden hebben.
Berrie Gerrits - Eigenaar LerendBrein
Binnen onze organisatie ben ik bezig een online leeromgeving te bouwen. Deze kennis academie moet ervoor zorgen dat onze franchisenemers en docenten snel en makkelijk van nieuwe kennis worden voorzien. Al snel kwam we bij Huddle uit, wat aan al onze wensen voldoet voor waar een online leeromgeving / online community aan zou moeten voldoen. We hadden echter niet de technische kennis en ervaring om het direct vanaf de start zelf goed in te richten, dus hebben we Joris gevraagd ons hierbij te helpen. We zijn heel blij met de hulp en ondersteuning die Joris ons hierbij heeft gegeven. Hij is duidelijk en geduldig. Hij staat altijd voor ons klaar en helpt ons snel verder als we vastlopen. Super!
Kirsten van der Schoot - Monkey Moves

Ben je er klaar voor om je eigen online training te starten?

Hoe lijkt het je als ik je ontzorg bij het maken, promoten en verkopen van je online training?


Dat ik alle systemen voor je inricht, optimaliseer en zoveel mogelijk automatiseer?!

Dat jij je hier geen zorgen meer om hoeft te maken?


Laat het me weten en ik ga voor je aan het werk!

BONUSSEN!

Als klant van mijn Onbezorgd Online dienst, krijg je ook onbeperkt toegang tot mijn online leeromgeving waar je mijn online trainingen en online community vindt. Hier kun je waardevolle en relevante informatie terugvinden en connecten met andere coaches en trainers die mijn programma en training hebben gevolgd.

Je loopt geen enkel risico!

Voordat ik echt voor en met je aan de slag ga, hebben we sowieso een telefonisch gesprek en een online/live kennismaking. Mocht je na deze contactmomenten terug willen komen op je investering, dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

Op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven?

Check dan mijn online training of mijn technische hulp.

Je mag uiteraard ook altijd contact met me opnemen! Klik hier voor contact.