arrow_drop_up arrow_drop_down
30 maart 2020 

Je training zo snel mogelijk online? Investeer in de juiste systemen!

Ik krijg regelmatig de vraag “Hoe krijg ik mijn training zo snel mogelijk online” en daarbij (of het volgt daarna) regelmatig “maar het mag niet teveel kosten want … “.

Oké … ik snap wat er gezegd wordt.

Zo wilde ik een half jaar geleden ook een nieuwe laptop, want na een paar jaar op een Chromebook te hebben gewerkt, begon de “traagheid” en het “wachten” me te irriteren. De Chromebook kostte mij destijds €350,-. De laptop 3x zoveel (dus niet eens de duurste van het duurste).

Het resultaat is dat ik nu veel meer gedaan krijg, in minder tijd en met minder frustratie. En dat was precies het resultaat wat ik wilde.

En misschien verdient zich dat letterlijk en figuurlijk dan ook terug?! Ik denk van wel!

Kies voor de lange termijn succes en niet voor de korte termijn geluk door niet te investeren.

Dus als je jouw training, cursus of programma zo snel mogelijk online wilt hebben en daarnaast met de promotie en verkoop de beste resultaten behalen met zo min mogelijk moeite, dan moet je bereid zijn daarvoor te investeren.

Ps. Mijn excuses voor de beroerde kwaliteit van deze video, daar is iets misgegaan 😉

Samengevat

Als je de beste resultaten wilt met je online training, dan wil je de systemen die je het beste bij de processen helpen. Ik heb daarvoor een keuze gemaakt voor een aantal systemen. Deze systemen kosten geld / vergen een investering, maar staan garant voor resultaat. En het resultaat is wat telt en het resultaat zal er uiteindelijk ook voor zorgen dat deze investering zich terug gaat betalen. De praktijk kent genoeg voorbeelden van mensen die met deze systemen een goed lopende online training hebben.

Kan het dan niet met andere systemen?

Ja natuurlijk kan dat wel. Je bent vrij om alles uit deze training te gebruiken, maar te kiezen voor andere systemen zoals WordPress met bepaalde plugins e.d.

Maar hou er wel rekening mee dat je dan ook moet investeren. Alleen dan investeer je heel veel in tijd, energie, moeite en frustratie en dat raad ik je af.

Daarnaast kunnen de resultaten dan afwijken van de resultaten die zijn behaald door de mensen die de door mij te noemen systemen gebruiken. Dat is hetzelfde als een recept volgen, maar dan net iets andere ingrediënten gebruiken dan genoemd worden. Dan kan het gerecht ook anders gaan smaken.

Oftwel; kies voor de lange termijn succes en niet voor de korte termijn geluk door niet te investeren.

Als voorbeeld om dit meer kracht te geven; ik denk niet dat je een timmerman gaat vinden die met een hamer van een tientje van de Praxis werkt 😉

Proberen?

Op deze pagina staan de systemen benoemd die ik je zou adviseren te gebruiken. Je kan ze geheel gratis en vrijblijvend proberen.

Over de schrijver
Ik help coaches en trainers bij het maken, promoten en verkopen van een online training (cursus, programma) voor meer impact, passief inkomen en vrijheid. Dit doe ik enerzijds via gratis eBooks en online trainingen / online community en anderzijds door persoonlijke coaching / training of volledige ontzorging.
Wil jij ook leren hoe je je eigen online training, cursus of programma kan maken, promoten en verkopen?