arrow_drop_up arrow_drop_down

Jouw training, cursus, programma online zonder gedoe?

Hulp nodig bij de systemen, het aan elkaar koppelen of automatiseren?

Bespaar tijd

 Misschien wil jij je tijd liever aan je eigen business (of iets anders) besteden. Je kunt je tijd tenslotte maar 1x besteden.

Hulp bij de systemen

Zelf de systemen inrichten en aan elkaar koppelen kan slopend zijn. Voorkom de frustratie en besteed dit uit.

Voorkom handwerk

Handmatig facturen versturen, accounts aanmaken, toegang regelen?! Nee natuurlijk niet. Dat gaan we automatiseren.

Hulp nodig bij de systemen, het aan elkaar koppelen of automatiseren?

Je bent een coach of trainer en wilt je eigen online training gemaakt, gepromoot en te koop aangeboden hebben, maar je hebt hulp nodig bij het inrichten van een of meerdere systemen, het aan elkaar koppelen van alle systemen en het automatiseren van je workflows?


En je wilt hier niet je eigen tijd en energie in stoppen?


Ik snap je helemaal! Je hebt wel wat beters te doen toch ;-) 

Ik kan je hierbij volledig ontzorgen.

10+ jaar

Ervaring met online business en marketing.

20+ jaar

Ervaring op het gebied van automatisering.

100+ ondernemers

Geholpen met online training/community.

Dit is wat ik onder andere voor jou uit handen kan nemen

Inrichten online leeromgeving (eLearning)

Het enige dat jij hoeft te doen, is het systeem (Huddle) aan te schaffen en de content samen te stellen. Ik kan er voor zorgen dat het systeem volledig wordt ingericht en dat jouw training erin komt. Uiteraard zoveel mogelijk in eigen huisstijl en goed beveiligd.

Inrichten betaalsysteem

Het enige dat jij hoeft te doen, is het systeem (Plug&Pay) aan te schaffen. Ik kan er voor zorgen dat het systeem volledig wordt ingericht en dat de juiste betaalpagina's worden aangemaakt.

Inrichten e-mailsysteem (autoresponder)

Het enige dat jij hoeft te doen, is het systeem (ActiveCampaign) aan te schaffen. Ik kan er voor zorgen dat het systeem volledig wordt ingericht en dat je leads en klanten de juiste opvolgmails gaan ontvangen.

Koppelen met of opzet van nieuwe website

Uiteraard wil je jouw online training promoten en verkopen via je website. Hiervoor moet een goede verkooppagina gemaakt worden en moet het betaalsysteem gekoppeld worden. Ik kan deze verkooppagina voor je maken, het betaalsysteem koppelen of als je nog geen website hebt, voor je een nieuwe website opzetten (op basis van Phoenix).

Connecting your dots

Zo al met al heb je met nogal veel systemen en processen te maken. Je wilt uiteraard dat hier alles (op z'n minst zoveel als technisch mogelijk) aan elkaar wordt gekoppeld en geautomatiseerd verloopt. Ik kan je workflows zoveel mogelijk automatiseren (oa via Zapier)

Dit krijg je er sowieso gratis en voor niks bij

Onbeperkt advies

Ik sta altijd klaar om al je vragen te beantwoorden als het gaat om het samenstellen en maken van je online training.

Online marketing support

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing en verkoop kan ik je ook helpen bij de promotie en verkoop.

Een helpende hand

Als klant kun je verwachten dat ik altijd voor je klaar sta om je verder te helpen. En hier gaat heus niet direct een factuur voor de deur uit!

Een aantal tevreden klanten

Joris heeft mij enorm geholpen bij het maken, promoten en verkopen van mijn Online Podcast Training. Dit heeft mij veel tijd, energie en moeite bespaart. Het resultaat is een super succesvolle online training waarvan de promotie en verkoop voor een groot deel geheel geautomatiseerd verloopt. Thanx Joris!
Thijs Lindhout - 100% Inspiratie Show
Het werken met Joris is een verademing. Een idee hebben voor een e-learning is één, maar er voor zorgen dat mensen probleemloos de weg daar naar toe vinden, naadloos kunnen betalen, automatisch een rekening ontvangen, toegelaten worden tot een aantrekkelijke e-learning omgeving, ondersteuning hierbij krijgen en vanzelf opvolgmails krijgen, daar heb je toch echt iemand voor nodig die exact weet wat werkt en wat niet. Wij zijn blij dat we Joris gevonden hebben.
Berrie Gerrits - Eigenaar LerendBrein
Binnen onze organisatie ben ik bezig een online leeromgeving te bouwen. Deze kennis academie moet ervoor zorgen dat onze franchisenemers en docenten snel en makkelijk van nieuwe kennis worden voorzien. Al snel kwam we bij Huddle uit, wat aan al onze wensen voldoet voor waar een online leeromgeving / online community aan zou moeten voldoen. We hadden echter niet de technische kennis en ervaring om het direct vanaf de start zelf goed in te richten, dus hebben we Joris gevraagd ons hierbij te helpen. We zijn heel blij met de hulp en ondersteuning die Joris ons hierbij heeft gegeven. Hij is duidelijk en geduldig. Hij staat altijd voor ons klaar en helpt ons snel verder als we vastlopen. Super!
Kirsten van der Schoot - Monkey Moves

Kan ik je ergens mee verder helpen of ontzorgen?

Heb je hulp nodig bij het inrichten van Huddle, Plug&Pay, Phoenix, ActiveCampaign (of MailBlue), Zapier of een geheel ander systeem, het aan elkaar koppelen van al deze systemen en het automatiseren van de workflows?


Laat het me dan gerust weten en dan kijken we samen hoe ik je verder kan helpen! 


Hoe ik je verder kan helpen?


Voor klanten met specifieke wensen t.o.v. bovenstaande systemen en workflows, werk ik met zogenaamde credits.


Wil je weten hoe ik ook jou kan helpen?!

BONUSSEN!

Als klant van mijn impact credits, krijg je ook onbeperkt toegang tot mijn online leeromgeving waar je mijn online trainingen en online community vindt. Hier kun je waardevolle en relevante informatie terugvinden en connecten met andere coaches en trainers die mijn programma's of online training hebben gevolgd.

Je loopt geen enkel risico!

Voordat ik echt voor en met je aan de slag ga, hebben we sowieso een telefonisch gesprek en een online/live kennismaking. Mocht je na deze contactmomenten terug willen komen op je investering, dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

Op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven?

Check dan mijn online training of mijn Onbezorgd Online dienst.

Je mag uiteraard ook altijd contact met me opnemen! Klik hier voor contact.